Пильнуємо право на освіту разом!

Управлінням Державної служби якості освіти у Харківській області з метою коригування планів консультативної роботи у період з 09.05 по 13.05.2022 проведено опитування директорів закладів дошкільної освіти з питань організації роботи закладів освіти у воєнний час.
Участь в опитуванні була добровільною, вважаючи на бойові дії, що тривають на території Харківської області. Загалом в опитуванні взяли участь 197 директорів закладів дошкільної освіти, а також керівників закладів загальної середньої освіти, які мають у своєму складі дошкільні підрозділи. З огляду на безпекову ситуацію ми не розміщуємо назви територіальних громад, представники яких брали участь в опитуванні.
Респонденти відповідали на питання:
🔵 Чи здійснює ваш заклад наразі інформаційну підтримку та психологічний супровід учасників освітнього процесу?
🔵 Яким чином наразі організовано комунікацію з учасниками освітнього процесу (за можливості)?
🔵 Чи зараховувались до вашого закладу діти з числа внутрішньо переміщених осіб за місцем тимчасового проживання?
🔵 Чи надається вашим закладом інформаційна, методична, консультативна підтримка дітям та їхнім сім’ям із числа внутрішньо переміщених осіб?
🔵 Чи має ваш заклад позитивний досвід організації комунікації з учасниками освітнього процесу (дистанційно), яким би ви хотіли поділитись із колегами?
За результатами опитування буде надана адресна та консультативна підтримки закладам дошкільної освіти щодо організації роботи в умовах воєнного стану. Виявлені проблеми є загальними для освітянської спільноти і допоможуть пошуку шляхів щодо їх розв’язання.